For Sale: 7 Beds, Detached Villa, Vilanova i la Geltru, Sud

535,000 €
Bedrooms7 Bedrooms
Bathrooms2 Bathrooms
Receptions3 Receptions
Location: Vilanova i la Geltru
Ask agent

Property Description

Choose your language
  • flag
  • flag
  • flag
Masia a Vilanova i la Geltrú amb 6000m² de terreny sense construir, amb piscina.

Necessita actualització i és perfecta per a un estable o una petita emprenedoria.

Gran oportunitat!
Aquesta masia està situada entre Vilanova i la Geltrú i Cubelles. Té increïbles terres amb tarongers, extensos jardins i el seu propi subministrament d'aigua.

És perfecta per a una emprenedoria com un estable de cavalls, lloguer vacacional o viure una vida tranquil·la fora de la ciutat.

Es pot anar amb cotxe al centre de Vilanova i la Geltrú en 10 minuts, i a la platja de Cubelles en menys de 5 minuts. És una ubicació privilegiada.

La propietat està dissenyada en 2 plantes principals que tenen accés independent, la qual cosa la fa ideal per a lloguers vacacionals i obtenir un retorn de la inversió.

El nivell inferior de 140m2, consta de 3 dormitoris, una sala d'estar i un bany. També disposa d'un garatge-àrea de treball en aquest mateix nivell.

El propietari actual utilitza el següent nivell, també de 140m2, com a habitatge habitual format per 2 salons, 3 amplis dormitoris i un gran despatx que podria utilitzar-se com una habitació més. El bany és ampli i lluminós.

La zona del loft es pot utilitzar com a habitatge, guanyar més espai o fins i tot llogar per separat.

El terreny és considerable, amb 2 piscines, sense construccions i podria utilitzar-se per a un estable per exemple, o una altra emprenedoria.

Disposa d'hort, zona enjardinada i el seu propi pou, la qual cosa és ideal per a mantenir el seu baix cost de manteniment.

L'accés a la masia és per un camí rural.

Aquesta gran propietat té un preu reduït, ja que el propietari vol una venda ràpida.

Aportar tocs personals i una actualització li afegeixen valor.

Excel·lent oportunitat!
Truqui'ns, estem a la seva disposició.
Masía en Vilanova i la Geltrú con 6000m2 de terreno sin construir, con piscina. Necesita actualización y es perfecta para un establo o un pequeño emprendimiento.

¡Gran oportunidad!

Esta masía está situada entre Vilanova i la Geltrú y Cubelles. Tiene increíbles tierras con naranjos, extensos jardines y su propio suministro de agua.

Es perfecta para un emprendimiento como un establo de caballos, alquiler vacacional o vivir una vida tranquila fuera de la ciudad.

Se puede ir en coche al centro de Vilanova i la Geltrú en 10 minutos, y a la playa de Cubelles en menos de 5 minutos. Es una ubicación privilegiada.

La propiedad está diseñada en 2 plantas principales que tienen acceso independiente, lo que la hace ideal si piensa en alquileres vacacionales y obtener un retorno de la inversión.

El nivel inferior de 140m2, consta de 3 dormitorios, una sala de estar y un baño. También dispone de un garaje-área de trabajo en este mismo nivel.

El propietario actual utiliza el siguiente nivel, también de 140m2, como vivienda habitual formada por 2 salones, 3 amplios dormitorios y un gran despacho que podría utilizarse como una habitación más. El baño es amplio y luminoso.

La zona del loft se puede utilizar como vivienda, ganar más espacio o incluso alquilar por separado.

El terreno es considerable, con 2 piscinas, sin construcciones y podría utilizarse para un establo por ejemplo, u otro emprendimiento.

Dispone de huerto, zona ajardinada y su propio pozo, lo cual es ideal para mantener su bajo coste de mantenimiento.

El acceso a la masía es por un camino rural.

Esta gran propiedad tiene un precio reducido, ya que el propietario quiere una venta rápida.

Aportar toques personales y una actualización le añaden valor.

¡Excelente oportunidad!
Llámenos, estamos a su disposición.
Property type:Detached Villa
Area:Vilanova i la Geltru, Sud
M2:280
Beds:7
Baths:2
Receptions:3
Furnishing:Furnished/Unfurnished
Garden:Yes
Parking Spaces:5+
Garage:1
Double Glazing:No
Gas Central Heating:No
Air Heating:No
Price:535000€
[ Different Image ]
CAPTCHA Image

Back to Search Results
This site uses some unobtrusive cookies to store information on your computer. By using our site you accept our Terms And Conditions and Privacy Policy. ×