For Sale: 5 Beds, Duplex Apartment, San Pere de Ribes, Casas del Mar

825,000 €
Bedrooms5 Bedrooms
Bathrooms3 Bathrooms
Receptions1 Receptions
Location: San Pere de Ribes
Ask agent EPC

Property Description

Choose your language
  • flag
  • flag
  • flag
Garraf Quality Properties li ofereix aquest sensacional apartament dúplex de 5 dormitoris amb espectacular terrassa i vistes al mar.
Impressionant dúplex en primera línia amb àmplies terrasses i extraordinàries vistes al mar, situat en la zona residencial de Blau Mar – Casas del Mar.

La planta principal consta d'un saló menjador de 90m² amb accés directe al solàrium de 100m²; cuina àmplia de 14m² i un lavabo.

La planta baixa consta d'un dormitori en suite de 18m2 amb vestidor privat, un altre vestidor de 16m2, un dormitori de 10m2, altre dormitori de 12m2; bany de 14m2, una habitació extra amb zona de planxat i una terrassa-jardí de 40m2.

La propietat compta amb pàrquing per a dos cotxes, traster, piscina comunitària i espai enjardinat.

No es pot perdre aquesta oportunitat!
Garraf Quality Properties le ofrece este sensacional apartamento dúplex de 5 habitaciones con terraza espectacular y vistas al mar.

Impresionante dúplex en primera línea con amplias terrazas y extraordinarias vistas al mar, situado en la zona residencial de Blau Mar – Casas del Mar.

La planta principal consta de un salón comedor de 90m2 con acceso directo al solárium de 100m2; cocina amplia de 14m2 y un aseo.

La planta baja consta de un dormitorio en suite de 18m2 con vestidor privado, otro vestidor de 16m2, un dormitorio de 10m2, otro dormitorio de 12m2; baño de 14m2, una habitación extra con zona de planchado y una terraza-jardín de 40m2 .

La propiedad cuenta con estacionamiento para dos coches, trastero, piscina comunitaria y zona ajardinada.

¡No se pierda esta oportunidad!
Property type:Duplex Apartment
Area:San Pere de Ribes, Casas del Mar
M2:150
Beds:5
Baths:3
Receptions:1
Furnishing:Fully furnished
Garden:Yes
Parking Spaces:1
Garage:2
Double Glazing:Yes
Gas Central Heating:Yes
Air Heating:No
Price:825000€
[ Different Image ]
CAPTCHA Image

Back to Search Results
This site uses some unobtrusive cookies to store information on your computer. By using our site you accept our Terms And Conditions and Privacy Policy. ×